Mittatilauskalusteet

Teemme puuseppäliike Kulvik - Designe kanssa yhteistyötä. Tuotevalikomaamme kuuluvat keittiökalusteet: mittatilauspöydät , ruokaryhmät, irtotuolit, jakkarat ja ym. Olohuoneeseen: sohvapöydät, kirjahyllyt, liukuovet, kiskot, ja muut koriste-/designe-esineet. Lisäksi valmistamme pihalle ja parvekkeille erilaisia kaiteita ja portteja. Kaikki kalusteet ja tuotteet suunnittellaan yhdessä asiakkaan kanssa ottaen huomioon sisustussuunnittelu ja käyttöympäristö. Meille saa rohkeasti kertoa omat kalusteideat sillä olemme valmistaneet vaativammatkit tuotteet, esim. spyder-pöytäjalan tai epäsymmetrisen pöytärungon.

Valmistamme asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan myös pelkästään metalliset ruokapöydän ja sohvapöydän rungot, irtojalat, tangot, baarijakkarat, tuolit, kannattimet tai portaiden kaiteet.

Pöytäkansimateriaaliksi käytetään: tammea, saarnia, mäntyä, ym. (lankkuja: leveys - 200 - 500 mm, paksuus - 30 - 50 mm, pituus - 2 000 - 3 500 mm) tai graniittilevyjä (eri kokoja)

Käyttämämme metallit ovat:

  • rakennetaräs

  • ruostumaton teräs

  • haponkestävä teräs

  • alumiini

Pintakäsittelyvaihtoehdot:

  1. Raaka (käsittelemätön, väri: grafiitin musta-"tehtaan väri")

  2. Ruiskumaalaus (väri toiveiden mukaan, oletuksena mattamusta)

  3. Jauhemaalaus (väri toiveiden mukaan, oletuksena mattamusta)

  4. Harjattu (laikkaus 120 laikalla + teräsharja)

  5. Kuumasinkitty

Metallipajamme Calipso Interior sijaitsee Espoossa Kehä 3:n varrella Nipperissa. Tervetuloa meille suunittelemaan tai suoraan tilaamaan.

Tuotevalikossa on esimerkkejä tuotevaihtoehdoista.

Info(at)calipso.fi